Vračilo in zamenjava


Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj, v skladišče podjetja na Ljubljanski cesti 81, 1230 Domžale, in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.

Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti na kontaktni e-mail info@casanova.si, blago pa vrniti v 30. dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe.

Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži.

Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom.

Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

 

Možnost vračila ne velja za video filme, če je odstranjen varnostni pečat, in za spodnje perilo, mrežaste obleke ter erekcijske črpalke v primeru, da je izdelek rabljen oz. so na njem razvidne sledi rabe, ni v originalni embalaži ali je ta spremenjena oz. kako drugače poškodovana ter manjka kakršenkoli sestavni del izdelka.