Pomoč pri nakupih

Nakup izdelka

 

Na vrhu zaslona so izpisane kategorije po katerih smo razdelili izdelke. S klikom na eno izmed teh kategorij se vam prikažejo ali vsi izdelki v tej kategoriji, ali pa podkategorije te kategorije.

 

Izdelki so v kategorijah nanizani v tabeli, za podrobnejši ogled izdelka pa je potrebno klikniti na sliko izdelka ali ime izdelka.

 

V podrobnejšem opisu izdelka lahko vidite poleg širšega opisa izdelka še njegovo ceno, stanje zaloge (ali je izdelek na zalogi ali ne), vtipkate lahko količino izdelkov, ki jih želite naročiti, izpisani pa so tudi izdelki, ki jih ne smete pozabiti dodati ob nakupu izbranega izdelka.

 

V kolikor vam kakšen od predlaganih izdelkov ugaja, potem naredite kljukico pred izdelkom in kliknite "V košarico".

 

Nato se vam prikaže košarica, v kateri so izbrani izdelki.

 

V primeru, da pri izdelku ponujamo količinski popust, se na vrhu pokaže senznam, iz katerega izberete željeno količino.

 

Izbrana količina je nato izpisana v košarici pod izdelkom.

 

Število izdelkov, ki so v vaši košarici, imate vedno izpisano v zgornjem desnem delu ekrana.

 

Nakup lahko zaključite s klikom na "Nadaljujte na zaključek nakupa" v košarici.

 

V primeru, da ste v naši trgovini že registrirani, vpišite svoja email in geslo, v primeru, da ste nov kupec, izberite opcijo "Registriraj se" potem kliknite gumb "Nadaljuj" in sledite navodilom za registracijo novega uporabnika. Če se ne želite registrirati, lahko naročilo oddate kot gost.

 

Urejanje košarice


V košarico lahko pridete, kadarkoli imate artikle že v košarici, s pritiskom na gumb "Košarica" na vrhu zaslona.


V košarici vidite sliko izbranih izdelkov, imena, količine, cene posameznih izdelkov in končno ceno, ki ne vključuje poštnine.


V kolikor želite izdelek izbrisati iz košarice, enostavno kliknite na rdeč gumb v desnem stolpcu, košarica se nato sama osveži.


V primeru, da želite spremeniti naročeno količino izdelkov, se s kurzorjem premaknete do okenčka, kjer je zapisana količina, kliknete in vnesete novo količino, nato pa OBVEZNO PRITISNITE gumb "Posodobi košarico".